Premieră în istoria rezervației naturale de corporatiști din Pipera! Un angajat de multinațională vrea să facă cu ocazia minivacanței de 1 Mai inimaginabilul: să-și ia o scurtă vacanță. ”Vreau să cobor la o țigară!”, și-a prezentat corporatistul ambițiosul plan. ”Și nu oricum, ci în timpul programului.”

corporatist_vesel_birou_munca.jpg Și există indicii serioase că temerarul din Pipera chiar are de gând să se țină de plan: el a cerut să fie transferat pe perioada minivacanței de la etajul 8 al clădirii la etajul 1, sau măcar 2, astfel încât să nu piardă, totuși, prea mult timp cu pauza de țigară. Ba, mai mult, și-a invitat și familia în Pipera, să petreacă împreună cele 3-4 minute cât el va sta la țigară.

”Pare că este extrem de decis să-și ia vacanța aia de o țigară”, spune și șeful lui. ”Iar dacă o va face, are toate șansele să devină o legendă în Pipera. Însă nu neapărat una pozitivă, pentru că e imposibil să ne dăm acum seama cum vor reacționa ceilalți corporatiști când vor afla că unul dintre ei și-a luat vacanță de 1 Mai, ca să coboare la o țigară. E ceva greu de înțeles pentru mintea lor.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Thursday, 27.04.2017 09:16 Monden

National Cinematografic