Un corporatist din Pipera are planuri ambiţioase pentru minivacanţa de 1 Mai: “Cobor la o ţigară!”

Premieră în istoria rezervației naturale de corporatiști din Pipera! Un angajat de multinațională vrea să facă cu ocazia minivacanței de 1 Mai inimaginabilul: să-și ia o scurtă vacanță. ”Vreau să cobor la o țigară!”, și-a prezentat corporatistul ambițiosul plan. ”Și nu oricum, ci în timpul programului.”

Și există indicii serioase că temerarul din Pipera chiar are de gând să se țină de plan: el a cerut să fie transferat pe perioada minivacanței de la etajul 8 al clădirii la etajul 1, sau măcar 2, astfel încât să nu piardă, totuși, prea mult timp cu pauza de țigară. Ba, mai mult, și-a invitat și familia în Pipera, să petreacă împreună cele 3-4 minute cât el va sta la țigară.

”Pare că este extrem de decis să-și ia vacanța aia de o țigară”, spune și șeful lui. ”Iar dacă o va face, are toate șansele să devină o legendă în Pipera. Însă nu neapărat una pozitivă, pentru că e imposibil să ne dăm acum seama cum vor reacționa ceilalți corporatiști când vor afla că unul dintre ei și-a luat vacanță de 1 Mai, ca să coboare la o țigară. E ceva greu de înțeles pentru mintea lor.”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio. c

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
27 aprilie 2017 07:16
Citește mai mult despre: 1 mai corporatist minivacanta pipera tigara

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult