Un corporatist e poreclit Bugetaru’, că are acelaşi job de peste 10 ani

Marian Vancea din Popești-Leordeni nu mai are aproape niciun prieten care să-l creadă că lucrează la corporație și nu la vreo administrație de sector din București. Asta pentru că, deși se laudă că e competent în meseria lui, are același job de mai bine de 10 ani de zile.

„Nu poți, bre, să rămâi în același loc 10 ani, mai promovezi, mai ești restructurat, tot se întâmplă ceva. Chiar și paznic dacă ai fi tot găsești ceva mai convenabil, aproape de casă sau mai lejer. Așa, să traversezi orașul 10 ani la rând la același loc de muncă nu pare deloc credibil”, explică Lucas Dumitru, un prieten de-al lui Marian din copilărie.

Mai mulți colegi l-au încurajat să depună și el CV-ul în altă parte, poate pe un eJobs, ceva, că cine știe de unde sare iepurele. De fapt Marian e calificat pentru multe alte joburi, deşi el are impresia greşită că n-ar fi şi se teme că nu va fi chemat la interviu. „Noi i-am zis: Aplică fără frică! Cei din echipa eJobs oricum te ajută cu CV-ul şi pregătirea interviului!”

Un alt coleg e şi mai radical: „Dom’le, chiar și dacă ai un loc de muncă bun, nu strică să încerci. Ce, dacă ești însurat și ai femeie acasă nu te mai speli?”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

10 iunie 2019 11:36
Citește mai mult despre: corporatist

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult