Un corporatist ingenios a invitat toţi colegii într-un teambuilding, dar de fapt era nunta lui

Atenție la capcane! O întreagă echipă dintr-o corporație a fost momită de un coleg odios într-un așa-zis teambuilding, dar experiența a devenit curând un coșmar: au fost duși de fapt la nunta nenorocitului, care i-a pus astfel în fața faptului împlinit.

”Eram fericiți, ne-am urcat în autocar. Cântam Andri Popa, un coleg luase și chitara. Ne simțeam bine. Nici nu bănuiam în ce iad urma să ne trezim. Autocarul a oprit lângă un cort împodobit cu baloanele alea de căcat și cu arcadă pe care scria BINE A-ȚI VENIT. Atunci am început să bănuim ce se întâmplă de fapt”, povestește unul din corporatiști.

”În loc să ne simțim bine și să ne îmbătăm printr-un hotel, cum se face în teambuilding, a trebuit să petrecem o noapte întreagă într-un zgomot de nedescris, mai precis manelele pe care dobitocul a insistat să le dea la maxim la nunta lui. A zis că nu trebuie să dăm bani, dar până la urmă a fost cu strigare și dacă nu dădeai te făceai de căcat. O mizerie tipic românească”, spune Patrick Popescu, corporatist înșelat.

”Cel mai nasol a fost că a trebuit să mâncăm mâncarea aia grețoasă de catering. Boul spusese că în teambuilding urma să facem un miel la proțap, dar de fapt ne-a dus la nuntă și ne-a dat crenvurști apoși, păstrăv fără gust din Turcia și sarmale arse, afumate și pline de untură. I-aș ura să divorțeze, dar la cât de urâtă era mireasa am decis să le urez totuși casă de piatră”, spune Mioara, corporatistă păcălită de colegul tâmpit și dusă la nuntă.

Scris de Ionut
20 august 2016 13:08

Articole asemanătoare

Vezi mai mult