Un corporatist ingenios şi-a luat o maşină mică, pe care o urcă în lift şi o parchează lângă birou

Gata cu grija locului de parcare! Un corporatist din Pipera şi-a luat o maşină mică, pe care o urcă în lift şi o ţine parcată lângă birou. Mulţumită camerei video, poate ocoli uşor obstacolele de pe palier şi o parchează lângă un copiator, unde nu deranjează pe nimeni.

“I-am montat badge-ul pe parbriz şi trec de tunicheţi fără să mai cobor. Maşina e foarte agilă şi câteva colege m-au rugat să le ud florile din ea când merg pe coridor. Dacă e o şedinţă-fulger, ajung primul, chiar dacă uneori sunt nevoit s-o las pe avarii în faţa sălii de conferinţe. Când vreau să ţin un conference call, mă conectez la bluetooth-ul maşinii şi folosesc direct boxele. Să simtă subalternul pe care-l critic, să-l audă tot etajul când zice: «Nu, eu îţi mulţumesc»”, spune corporatistul Patrick Popescu, deţinător Toyota Aygo.

Corporatistul susţine că e foarte încântat de designul maşinii şi că a putut să personalizeze interiorul deşi colegii sunt de părere că e puţin exagerat să ai cravata asortată cu tapiţeria, sau costumele în aceeaşi nuanţă cu vopseaua. Cu toate astea, toată lumea e mulţumită de agilitatea Aygo-ului: „E foarte tare, când comandăm pizza coboară în maşină cu liftul, ia comanda şi apoi ne-o livrează prin birouri”, spune o colegă de corporaţie.

Văzând ce loc de parcare strategic are, colegii au crezut că a fost promovat şi sunt uşor invidioşi. S-a zvonit chiar că Patrick şi-ar fi instalat o navigaţie specială pe sistemul Toyota x-Touch de pe Aygo-ul lui, cu harta completă a birourilor şi că poate ajunge primul la şefi când se anunţă un task nou.

28 iulie 2016 11:07
Citește mai mult despre: corporatist toyota

Alte articole

Vezi mai mult