Un corporatist întors din concediu stă de trei luni să-şi citească mailurile

Surpriză de proporţii pentru un corporatist care de abia se întorsese dintr-un concediu de trei zile: în tot acest timp primise zeci de mii de mailuri. De frică ca unul din mesaje să nu cumva să fi fost urgent, Dănuţ Euribor s-a mutat practic la birou, dormind 4-5 ore şi în rest parcurgând mailurile necitite.

„După 10 ani în firmă, mi-am luat inima-n dinţi şi am cerut o zi liberă pe care să o leg cu weekendul. Este clar că am exagerat, pentru că noi vineri avem mai multe şedinţe în care discutăm obiectivele, însă rezultatele obţinute de-a lungul timpului m-au făcut să îndrăznesc să cer acest lucru. Deşi am avut blackberryul la mine, nu am putut să-l verific mai des de 2-3 ori pe oră, pentru că nu aveam semnal. În momentul în care am intrat în sediu totul părea normal. Însă când am ajuns la calculator mi-am dat seama de proporţiile biblice ale numărului de mailuri pe care trebuia să le citesc. Culmea, majoritatea nu avea legatură cu mine, eu fiind doar în CC. Am intrat deja în a treia lună de când nu fac altceva decât să citesc mailurile, dar simt că mă apropii de final. Între timp a fost şi botezul celui de-al doilea copil, însă chiar nu am avut cum să plec”, a declarat Dănuţ.

„Îmi pare rau pentru el însă era previzibil că se va ajunge aici. Spre deosebire de colegii săi, Dănuţ doarme ca un belfer toată noaptea. Cum ştiu? E singurul care nu răspunde la mesajele de la 3-4 dimineaţa. În plus, încă nu a invaţat să butoneze la blackberry în timp ce conduce sau merge pe stradă. În condiţiile astea, cine să răspundă pentru el?”, a explicat intrigat şeful său, Laurenţiu Maniac.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
30 aprilie 2014 09:04

Alte articole

Vezi mai mult