Un corporatist se duce la şedinţe cu hamacul: De ce să mă ascund, după 2 ore mă ia moţăiala

Cel mai sincer corporatist! Pentru că şedinţele sunt extrem de plicticoase, Patrick Popescu nu se sfieşte să ia cu el un hamac, în care se întinde şi “îşi odihneşte puţin ochii” atunci când simte că moţăiala îl copleşeşte. Colegii s-au prins ce face şi profită că nu e atent, ciupindu-i cât pot din bugete.

Patrick insistă ca şedinţele să aibă loc într-o anumită sală, unde şi-a înfipt cârligele de care îşi agaţă hamacul. Nu o dată corporatistul şi-a rugat colegii să reducă intensitatea proiectorului, să tragă jaluzelele şi să vorbească mai încet, ca să se poată “concentra” mai bine, susţin colegii acestuia. Aceştia mai spun că recent Patrick a ajuns angajatul lunii, pentru o idee propusă vorbind în somn.

“Noi am văzut ce face Patrick şi, sincer, we don’t mind. Toţi din corporaţie ne simţim burned out de la muncă. Dar ar fi mai corect să fie şi el treaz în meetings, să vină şi el cu un input, sau măcat cu un feedback. Eu, de exemplu, când simt că mă ia moţăiala, iau o pastilă de Alive!™ E un mega-nutrient care se absoarbe în 30 de minute. Şi eu sufăr de Moţăială Cronică, dar am descoperit că cel mai bun remediu e Alive!™, nu hamacul” a spus Gianina G, colegă cu Patrick.

Scris de Advert Einstein
19 octombrie 2016 11:10

Articole asemanătoare

Vezi mai mult