Surpriză de 17 kilograme pentru un tânăr din București, la ușa căruia a sunat un curier Glovo cu o găleată de caviar, întrebând: ”Dl. Țiriac? Livrare pentru dl. Țiriac?”. Problema s-a agravat când curierul i-a cerut să achite 60.000 de Euro, contravaloarea caviarului, cash sau card, dar nu era deschis la niciun notar ca să facă ipotecă pe apartament.ion-tiriac_caviar (1).jpg

Pe palier a apărut o vecină în vârstă, care le-a atras atenția că au murdărit holul cu caviar: ”Cine curăță? Sau aveți slugi să spele după voi?”.

Bucureșteanul spune că în tot acest timp curierul era sunat de Țiriac, care urla că îi e foame și să vină odată cu gustarea, până când cu un zgomot infernal pe acoperișul blocului a aterizat un elicopter, de unde a coborât Țiriac, care a înșfăcat găleata cu caviar, i-a aruncat curierului un teanc mare de Euro și a început să mănânce nervos, cu pâine prăjită, icrele negre de sturion.

Tânărul victimă a nefericitei confuzii i-a bătut obrazul miliardarului, acuzându-l de risipă, dar Țiriac i-a strigat între două clefăituri: ”Era la ofertă, săracule!”, apoi a plecat cu elicopterul, murdărind acoperișul cu bani.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Tuesday, 17.12.2019 06:11 Monden

National Cinematografic