Un curier Glovo chemat de Ţiriac a greşit adresa şi a dus 17 kile de caviar altcuiva

Surpriză de 17 kilograme pentru un tânăr din București, la ușa căruia a sunat un curier Glovo cu o găleată de caviar, întrebând: ”Dl. Țiriac? Livrare pentru dl. Țiriac?”. Problema s-a agravat când curierul i-a cerut să achite 60.000 de Euro, contravaloarea caviarului, cash sau card, dar nu era deschis la niciun notar ca să facă ipotecă pe apartament.

Pe palier a apărut o vecină în vârstă, care le-a atras atenția că au murdărit holul cu caviar: ”Cine curăță? Sau aveți slugi să spele după voi?”.

Bucureșteanul spune că în tot acest timp curierul era sunat de Țiriac, care urla că îi e foame și să vină odată cu gustarea, până când cu un zgomot infernal pe acoperișul blocului a aterizat un elicopter, de unde a coborât Țiriac, care a înșfăcat găleata cu caviar, i-a aruncat curierului un teanc mare de Euro și a început să mănânce nervos, cu pâine prăjită, icrele negre de sturion.

Tânărul victimă a nefericitei confuzii i-a bătut obrazul miliardarului, acuzându-l de risipă, dar Țiriac i-a strigat între două clefăituri: ”Era la ofertă, săracule!”, apoi a plecat cu elicopterul, murdărind acoperișul cu bani.

Scris de Ionut
17 decembrie 2019 07:12
Citește mai mult despre: tiriac

Alte articole

Vezi mai mult