Un elev din clasa a II-a se plânge că l-a ajutat un polițist la temă și a luat un 4

Campania prin care ministerul de Interne încearcă să le cosmetizeze polițiștilor imaginea de slugi ale interlopilor sau politicienilor nu merge întotdeauna așa cum e gândită. După reușita cu polițistul din Ploiești care a ajutat o bătrânică să treacă stradă, atent regizată și cu mare succes la publicul naiv, a urmat un eșec răsunător.

Un polițist binevoitor s-a oferit să-l ajute la temă pe un elev de clasa a II-a, iar un astfel de gest nu avea cum să se termine bine. Deși elevului i s-a părut că polițistul nu prea înțelege cerințele din tema lui pentru acasă, uniforma de polițist l-a păcălit pe micuț c-ar fi vorba totuși de cineva care a trecut cu bine de clasa a II-a și știe ce face.

S-a dovedit însă că prima impresia a micuțului a fost corectă și polițistul era analfabet funcțional și n-a înțeles cerințele temei. Bietul copil s-a ales cu o notă minimă pentru tema sa, însă după ce i-a povestit învățătoarei ce s-a întâmplat aceasta a fost ștearsă. „Era clar că un elev de clasa a II-a nu poate fi atât de analfabet, dar un polițist da, așa că l-am crezut”, a spus învățătoarea.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
19 februarie 2024 11:48
Citește mai mult despre: analfabet politist

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult