Un escroc de pe Tinder a păcălit zeci de femei să-i plătească chiria în Cluj

O nouă escrocherie a făcut recent zeci de victime printre femeile credule de pe Tinder. Atrase de personalitatea magnetică și de stilul vestimentar opulent, femeile s-au îndrăgostit de un bătbat din Cluj, Flavius Rusu, dar curând au ajuns să regrete totul.

”La început totul părea minunat, el era atent cu mine, valida biletul în tramvai și pentru mine. Am petrecut clipe extraordinare cu el, m-a dus și sus la Cetățuie, am crezut că e putred de bogat. Apoi au început micile favoruri pe care mi le cerea. A cerut o țigară, apoi într-o zi m-a întrebat dacă pot să-i las pachetul. Când m-a rugat să aduc eu cola când vin pe la el am realizat că ceva nu e în regulă”, spune Daria, una din victime.

Din păcate Daria nu era singura femeie pe care Flavius o ademenise în mrejele falsei sale bunăstări. Livia, Flavia, Fulminia, Sabina, Lidia, Ligia sunt doar câteva nume de clujence trase pe sfoară de Flavius și puse să se împrumute la bancă pentru a-l ajuta ”până îmi trimit ai mei pachet”, veșnica promisiune a lui Flavius.

Femeile au realizat că de fapt ele îi finanțează stilul de viață extravagant, adică chiria uriașă pentru garsoniera lui minusculă din Cluj, facturile imense la întreținere, la curent și gaz, dar și hainele extrem de scumpe din H&M, Zara și alte magazine cu prețuri nesimțite, rezervate doar bogătașilor.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
14 februarie 2022 11:57
Citește mai mult despre: cluj escroc tinder

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult