Un explorator britanic susține că a descoperit un oraș mai urât decât Ploieștiul

Un controversat explorator britanic a uluit o planetă întreagă după ce-a anunțat c-ar fi descoperit un oraș mai urât decât Ploieștiul. Anunțul britanicului a surprins cu atât mai mult cu cât niciun explorator nu căuta un oraș mai urât decât Ploieștiul, existând un consens mondial în lumea academică că e imposibil să existe ceva mai urât decât Ploieștiul.

”Așa cum nu cauți cercul pătrat, nu cauți nici oraș mai urât decât Ploieștiul, știu toți exploratorii asta”, spune reputatul geograf Pierre de Cebal. ”Desigur, va trebui să studiem dovezile pe care le va aduce exploratorul britanic, dar mi-e greu să cred că poate veni cu ceva care să bată Ploieștiul la urâțenie. Ar fi o nouă revoluție copernicană descoperirea unui oraș mai urât decât Ploieștiul.”

Exploratorul britanic spune că orașul care ar putea fi mai urât decât Ploieștiul se află la granița dintre Somalia și Djibouti. ”În zonă au loc două războaie civile simultan, unul somalez și unul djiboutez, și-n plus francezii testează bombe nucleare acolo. Toți umblă cu ochii închiși, să nu vadă hidoșenia de acolo, iar la tarabele de suveniruri se vând magneți goi, atât de urât este orașul”, susține britanicul.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
12 mai 2020 12:05
Citește mai mult despre: ploiesti

Alte articole

Vezi mai mult