Un extraterestru a descoperit că are strămoşi în România!

Revelaţia a fost făcută într-o emisiune televizată extrem de populară pe planeta sa şi care va putea fi recepţionată şi la noi peste circa 150 de ani. „Nici măcar Pământul nu ştiam unde e, îl confundam cu Alpha Centauri”, a spus extraterestrul, „până într-o zi când mi-a arătat maică-mea o hologramă veche, zgâriată, cu bunicul. Mi-a zis că îl chema Ion, am întrebat-o ce nume e ăsta şi mi-a spus că e românesc. Atunci am vrut să aflu mai multe despre strămoşii mei şi am descoperit că stră-străbunicul e de pe lângă Sibiu, se pare că venise pe aici cu brânză”.

Extraterestrul declară că nu ştie mare lucru despre strămoşul său afară de faptul că i-ar moşteni bărbia şi ochii, cel puţin în cazul celui de-al doilea cap, celalalte două aducând mai degrabă cu bunicii pe linie paternă. De asemenea, bănuieşte că stră-străbunicul avea un fetiş cu tentacule şi de aceea s-a îndrăgostit de stră-străbunica sa. „La noi în sat, în Klingonul de Jos”, mai povesteşte el, „mai e un vecin care tot timpul ne povestea că bunicu-său a murit pe frontul românesc, în Războiul Stelelor, dar până acum nu-l credea nimeni.”

Oricum, extraterestrul cu origini româneşti promite că va face reclamă ţării noastre, deoarece arată, spune el, „pământean de frumos” „Când am ajuns în România, m-am simţit parcă aş fi fost pe altă planetă”, a încheiat extraterestrul.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
14 decembrie 2011 16:44

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult