Un fan înfocat al Gabrielei Firea și-a scos jumătate de creier ca să fie la fel de inteligent ca ea

Probabil cel mai mare fan al Gabrielei Firea este teleormăneanul Malcea Trandafir, primul român care a ales de bunăvoie o operație în care i s-a scos jumătate din creier. Teleormăneanul spune că a recurs la acest gest pentru a deveni la fel de inteligent ca persoana pe care o respectă cel mai mult, Gabi Firea.

”A fost o operație complicată, pentru că pacientul avea extrem de puțin creier”, a povestit medicul care l-a operat pe fanul Gabrielei Firea. ”N-a fost deloc ușor să-l înjumătățim. Dar, într-adevăr, era nevoie să mai renunțe la  creier ca să coboare la nivelul de inteligență al Gabrielei Firea. Și sunt fericit să anunț că operația a fost un succes, pacientul e mult mai prost decât înainte.”

Extrem de flatată de gestul fanului, Gabi Firea vrea acum să-l recompenseze pe românul cu jumătate de creier. ”O să-i croșetez personal cel mai frumos mileu pe care l-ați văzut vreodată”, a promis primarul Capitalei. ”Și o să-i dau și niște contracte cu primăria, că niște bani prind bine oricui. România ar fi o țară mult mai avansată, cu mult mai mult pesedism, dacă am avea mai mulți oameni ca Malcea Trandafir.”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
23 mai 2017 15:11
Citește mai mult despre: Firea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult