Un fan înfocat al Gabrielei Firea și-a scos jumătate de creier ca să fie la fel de inteligent ca ea

Probabil cel mai mare fan al Gabrielei Firea este teleormăneanul Malcea Trandafir, primul român care a ales de bunăvoie o operație în care i s-a scos jumătate din creier. Teleormăneanul spune că a recurs la acest gest pentru a deveni la fel de inteligent ca persoana pe care o respectă cel mai mult, Gabi Firea.

”A fost o operație complicată, pentru că pacientul avea extrem de puțin creier”, a povestit medicul care l-a operat pe fanul Gabrielei Firea. ”N-a fost deloc ușor să-l înjumătățim. Dar, într-adevăr, era nevoie să mai renunțe la creier ca să coboare la nivelul de inteligență al Gabrielei Firea. Și sunt fericit să anunț că operația a fost un succes, pacientul e mult mai prost decât înainte.”

Extrem de flatată de gestul fanului, Gabi Firea vrea acum să-l recompenseze pe românul cu jumătate de creier. ”O să-i croșetez personal cel mai frumos mileu pe care l-ați văzut vreodată”, a promis primarul Capitalei. ”Și o să-i dau și niște contracte cu primăria, că niște bani prind bine oricui. România ar fi o țară mult mai avansată, cu mult mai mult pesedism, dacă am avea mai mulți oameni ca Malcea Trandafir.”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
23 mai 2017 15:05
Citește mai mult despre: Firea

Alte articole

Vezi mai mult