Un fiţos din Dorobanţi şi-a vândut Lamborghini-ul ca să-l cumpere înapoi de două ori mai scump

Un fiţos din Dorobanţi pare să fi reuşit fiţa supremă în materie de cheltuit bani, după ce şi-a vândut Lamborghini-ul doar pentru a-l cumpăra înapoi cu de două ori mai mulţi bani. “L-am cumpărat cu 1 milion de euro, l-am prins la ofertă, chiar le-am zis să mai bage de la ei diverse adaosuri. Dar, când prietenii au aflat cât am dat pe el, au început să râdă de mine şi să arunce cu vorbe dintre cele mai jignitoare, gen «sărac» sau «orfan»”, spune beizadeaua Roberto Mânz.

Pentru că se săturase să fie batjocura continuă a prietenilor săi, acesta a găsit imediat soluţia. “Am vândut maşina unui prieten dintr-un cartier omolog din Constanţa, cu 1 milion de euro. De fapt, vorba vine vândut, că tot eu i-am dat bani ca să o ia. Apoi am cumpărat-o înapoi cu 2 milioane de euro, practic ajungând cu cheltuielile la o sumă decentă, de 3 milioane. Vă daţi seama cât am crescut în ochii prietenilor mei”, spune Roberto.

Tânărul nu este la prima ispravă de acest gen. În urmă cu câţiva ani, acesta şi-a dat vila gratis unui prieten şi, după ce i-a adăugat trei etaje din banii lui, a cumpărat-o înapoi la suprapreţ.

Articolele TNR merg cel mai bine c-o bere TNR alături. Comand-o, c-avem livrare gratuită în toată țara.

Scris de Luchian
7 noiembrie 2013 13:11

Alte articole

Vezi mai mult