Un golan s-a umplut de bani după ce le-a vândut corporatiștilor zăpadă galbenă pe post de pufuleți

Ingeniozitate maximă din partea unui golan bucureștean. Pentru că a intuit foarte bine că zăpada și gerul i-au lăsat pe mulți corporatiști fără stocuri de pufuleți, golanul s-a deplasat în Pipera și a început să vândă la intrarea clădirilor de birouri zăpadă galbenă, pe care a marketat-o drept ”pufuleți 100% naturali, obținuți fără procesare mecanică”.

Ideea lui a prins extraordinar, așa că golanul s-a umplut de bani. Și asta pentru că n-a luat doar banii corporatiștilor, ci unii și de la primărie, pentru servicii de curățat zăpada. Iar cererea pentru pufuleții lui 100% naturali continuă să fie destul de mare, motiv pentru care golanul estimează că va termina zăpada din Pipera în scurt timp și va fi nevoit să se aprovizioneze din cartierele vecine. Iar asta înseamnă și mai mulți bani pentru el.

Deși s-au găsit voci care să-l acuze că profită de naivitatea și obsesia pentru pufuleți ale corporatiștilor, golanul spune că nu vede nimic lipsit de onestitate în ideea lui de a face bani. ”Celor care mă contestă le spun doar atât: e munca mea la mijloc, că, nu știu cum să vă spun, dar zăpada aia nu s-a îngălbenit singură. Deci nu văd unde e problema cu ceea ce fac eu”, s-a apărat acesta.

Scris de Calin
28 februarie 2018 14:02
Citește mai mult despre: corporatisti pipera zapada

Alte articole

Vezi mai mult