Un hipster a descoperit o trupă atât de obscură încât nici măcar membrii ei nu au auzit de ea

Mii de hipsteri bucureşteni sunt în extaz după ce unul dintre ei a descoperit o formaţie atât de obscură încât nici măcar membrii ei nu au auzit vreodată de ea. Trupa a devenit deja subiectul nr. 1 de discuţie în cafenelele din Centrul Vechi, cu toate că nimeni nu poate oferi detalii în legătură cu numele ei sau ce gen muzical abordează.

“Habar nu aveam că sunt de câţiva ani basistul – sau poate clăparul – acestei formaţii extraordinare”, a declarat Jon Ivaşcu, probabil vedeta celei mai obscure trupe din lume. “Întotdeauna mi-au plăcut sonorităţile exotice ale trupelor underground. Mă bucur să aud că sunt chiar eu într-o asemenea trupă, una atât de underground încât nici nu ştiu cum se cheamă. Cred că aducem cu olandezii de la Roze Lullen sau norvegienii de la Latterlig Pikk, deci e posibil ca trupa noastră să aibă un nume asemănător.”

Deşi s-ar putea bucura de glorie nemărginită în rândul confraţilor, descoperitorul şi proaspătul impresar al formaţiei a preferat să rămână anonim. “Dacă l-aş face public, numele meu deveni comercial, ar fi un fel de Inna sau Smiley al numelor.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
16 decembrie 2012 09:12

Alte articole

Vezi mai mult