Un hipster excentric s-a apucat să agaţe pe Linkedin

Nemulţumit de viaţa lui sentimentală, un hipster din Braşov s-a apucat să agaţe pe Linkedin pentru că Facebook-ul nu i-a adus nici un rezultat până acum. “Am auzit că fetele de pe Linkedin sunt mai serioase, mai professional aş zice”, a declarat Domi Del Curteaveche. “De asemenea, Facebook-ul devenise prea mainstream şi multă lume cerşea Share-uri şi Like-uri.”

Domi deja a obţinut câteva întâlniri. “E adevărat, orele la care mi-au dat unele întâlnire sunt ciudate: o tipă chiar m-a chemat la ora 9 dimineaţa şi cel mai ciudat este că a insistat sa mergem la ea la firmă”, a povestit Domi. “Plus că unele dintre ele mi-au vorbit şi de câţi bani ar trebui să primesc în schimbul serviciilor mele.”

Pe de altă parte, Domi recunoaşte că anumite fete de pe Linkedin sunt de-a dreptul perverse; unele i-au cerut să le recomande prieteni, în caz că el nu este interesat. Alegerea Linkedin n-a fost însă uşoară pentru Domi, el studind înainte cu maximă atenţie Google+. “Fetele de acolo sunt inculte”, spune Domi, “probabil nu ştiu să scrie corect şi de aceea nu posteaza nimic”. Însă nici Linkedin-ul nu e perfect, Domi plângându-se că încă se chinuie să-şi pună statusul “single”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
13 februarie 2013 21:02

Alte articole

Vezi mai mult