Clipe de groază pentru un hipster publicitar din Bucureşti, care a fost victima unei grave confuzii la un barber shop. Hipsterul acuză că s-a dus şi le-a spus băieţilor: “Faceţi-mă frumos, că vin sărbătorile”, numai că frizerii erau mai de la ţară şi au avut o reacţie instinctivă, ancestrală, de a-l pârli.hipster_parlit_barbier.jpg

“Aveau un arzător, până să-mi dau seama aveam jumătate de barbă lipsă şi mustaţa desfigurată. Le-am cerut despăgubiri, pentru că nu mai pot să merg în halul ăsta în Control, sau în Expiral halele Carol”, declară David N, hipster pârlit.

Bărbierii se dezvinovăţesc: “Abia l-am atins cu arzătorul, a ars foarte repede, că mustăţile le avea date cu ceară şi în barbă era dat cu ulei, care e foarte inflamabil”, spune Tino, bărbier.

Cel care s-a ocupat de client recunoaşte că tăiase porcul în dimineaţa respectivă şi rămăsese cu o fixaţie, să lase şoriciul curat: “Să zică mersi că ne-am oprit, altfel îl luam la brici şi ar fi văzut toată lumea că fără barbă e de fapt femeie”, spune bărbierul.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Thursday, 21.12.2017 18:30 Monden

National Cinematografic