Un hipster se laudă că a descoperit o staţiune secretă, unde nu merge nimeni: Mamaia

Nu mai aruncați banii pe excursii în locuri exotice, pe plaje secrete. Gata cu Elafonissos, Tigania, Porto Koufo, Azapiko, Gerolimenas, Porto Kagio sau Agios Nikitas! Un hipster român se laudă că a găsit chiar pe litoralul nostru o stațiune super pustie, unde parcă ești pe o plajă privată: Mamaia. Aici nu sunt români deloc, spune hipsterul, fericit că se mai găsește așa ceva și în țara noastră.

”Toți meltenii sunt la Golden Beach în Thassos, aici te poți bucura de liniște. Nu sunt boxe portabile ca în Vamă, nu sunt îngrozitorii vânzători de porum balcanici, n-o să vezi niciun gyros pentru că nu sunt chelneri, este minunat. E practic Vama, cum era prin 1978, când te-au conceput acolo, pe nisip”, spune Decebal Popescu, hipsterul care a descoperit Mamaia.

”E atât de pustiu că ieri am făcut baie cu delfinii, după care am ascultat un tip care cânta la chitară lângă un foc de tabără pe plajă. Am mereu impresia că sunt pe o insulă pustie, unde se aude doar vântul prin hotelurile fantomatice, fără turiști, iar lianele acoperă terasele ca într-un film post-apocaliptic, unde civilizația a fost distrusă de un cataclism și am rămas doar eu cu scoicile și valurile”, a mai spus hipsterul, care nu vrea să dezvăluie locația plajei Mamaia, ca să nu strice locul.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
18 iulie 2022 13:13
Citește mai mult despre: hipster mamaia

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult