Un hoț de buzunare din Caracal a lăsat fără buzunare zeci de persoane

Teroare în Caracal! Un hoț de buzunare a băgat spaima într-un oraș întreg, după ce a reușit să sustragă buzunarele a zeci de cetățeni neatenți. Astfel, de mai bine de o săptămână, caracalenii circulă pe stradă cu hainele întoarse pe dos – mai puțin cele cu buzunare interioare – ca să nu cadă victime infractorului.


„Eram în autobuz, mergeam spre casă, când, deodată, m-am trezit fără buzunarele din spate de la blugi, de a trebuit să-mi țin portofelul în mână până acasă. Chiar nu știu cum s-a putut întâmpla așa ceva. Singurul lucru mai neobișnuit a fost când un bărbat necunoscut m-a rugat să-i împrumut o foarfecă, dar nu cred că asta a avut de-a face cu tragedia mea”, spune Cătălin B., caracaleanul păgubit.

Polițiștii sunt pe urmele infractorului, dar misiunea le este îngreunată serios. „Pentru că umblăm cu hainele întoarse pe dos, nu mai avem acces la pistol și la insignă, că sunt pe dinăuntru, astfel că nu avem cine știe ce autoritate. Stăm cu mâinile în buzunar și așteptăm să se predea”, spune Victor P., șeful Poliției Municipiului Caracal.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Luchian
20 iunie 2017 14:06
Citește mai mult despre: caracal hot de buzunare

Alte articole

Vezi mai mult