Un hotel din Mamaia s-a prăbuşit în mare şi acum pretinde că e vas de croazieră

Te-ai săturat de mizeria din hotelurile româneşti? Încearcă o croazieră de lux! Astfel îşi îmbie clienţii fostul hotel Maricica din staţiunea Mamaia, cunoscut ca vasul de croazieră Royal Crown Maricica după ce fundaţia i s-a surpat şi întreaga clădire s-a prăvălit în Marea Neagră.

“În urmă cu câteva săptămâni am fost trezit de un zgomot puternic”, mărturiseşte Decebal Popescu, căpitanul fostului hotel de 2 stele. “Nisipul de sub construcţia noastră cedase şi părea că o luăm încet la vale. În nici cinci minute pluteam în largul mării. Am strigat către recepţioneri: ‘Vapor de croazieră ne facem, băieţi!’ Pe urmă am umflat repede un colac şi m-am întors pe mal ca să-mi cumpăr o şapcă de căpitan. O dată în viaţă se iveşte asemenea ocazie!”

“Royal Crown Maricica, primul vas de croazieră românesc, are 20 de camere pe 4 etaje, un restaurant unde se poate servi micul dejun şi o mică terasă cu grătar. Îi invităm pe turişti să ni se alăture într-o croazieră de vis. În prezent suntem ancoraţi la vreo 30 de metri de Agigea, iar curenţii s-ar putea să ne poarte curând până la Eforie”, adaugă Popescu.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
8 august 2015 11:08

Alte articole

Vezi mai mult