Șansele ca statul român să obțină vreodată sabia lui Ștefan cel Mare, aflată la Istanbul, au început să tindă spre zero. Asta după ce un interlop din Craiova a prezentat niște acte din care reiese că este proprietarul de drept al sabiei marelui domnitor moldovean.

cocalar_sabie_stefan.jpg Mai mult, ca să arate că nu întâmplător merită sabia lui Ștefan cel Mare, interlopul craiovean a făcut o demonstrație de sabie și a tăiat ”câțiva dintre dujmanii mei, mânca-ți-aș!”. El a adăugat că mânuirea sabiei este o veche tradiție în clanul din care face parte și că asta e singura formă prin care poți să îți câștigi respectul în Craiova.

Mare patriot, interlopul craiovean a spus și că are o colecție impresionantă de obiecte care au aparținut marilor voievozi români. ”Iar cel mai șmecher obiect e box-ul lui Mihai Viteazul, oltean de-al nostru. Când și-l punea pe mână, zburau dinții la toți dujmanii lui, așa cum zboară acum dinții la dujmanii mei”, s-a lăudat interlopul craiovean.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Sunday, 03.04.2016 14:54 Monden

National Cinematografic