Incompetența unor polițiști nu cunoaște margini, după cum s-a convins recent Fane Borsetă, un important interlop din Craiova. Polițiștii din subordinea sa l-au scos efectiv din sărite azi, când i-au adus, ca-n fiecare dimineață, țigările la poarta vilei: în loc de Sobranie normale, i-au cumpărat Sobranie slim.

eftimie_politist.jpg ”Nu înțeleg cum pot fi atât de proști”, a răbufnit interlopul Fane Borsetă. ”De cinci ani îmi cumpără aceleași țigări și mă așteptam ca până acum să învețe ce fumez, dar nu, nu-i duce capul nici măcar pentru atât. Îi țineam în subordinea mea pentru că sunt loiali și-i plătesc doar cu restul de la țigări, dar gata, îi concediez pe toți, că nu mai suport atâta prostie!”

Polițiștii și-au făcut deja mea culpa, deși niciunul dintre ei nu știe ce înseamnă cuvintele astea, ba chiar i-au mulțumuit interlopului pentru bunăvoința arătată. ”A reacționat ca un domn față de noi”, spune unul dintre polițiști. ”În loc să scoată sabia la noi, cum ar fi făcut alții, doar ne-a scuipat în față și ne-a lăsat să plecăm. Mare om, mare om!”

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Tuesday, 06.08.2019 18:27 Monden

National Cinematografic