Un magazin Mega Image a fost închis, după ce a fost băgat în faliment de Mega Image-ul de lângă el

Deși din afară pare a fi o afacere de mare succes, lucrurile nu sunt chiar roz în sânul lanțului de magazine Mega Image. Astfel, unul dintre magazinele deschise în București a dat faliment la numai trei luni după ce a fost construit, motivul fiind un magazin Mega Image construit chiar lângă el, care i-a dat peste cap toate socotelile.

„L-au construit lângă noi special să ne facă concurență, au vrut să ne bage în faliment și au reușit”, spune Decebal Popescu, managerul magazinului falimentat. „Lumea a început să intre la ei în magazin doar pentru că era mai nou, când în realitate marfa de calitate era la noi, chiar dacă era fix aceeași. Dar știți cum e lumea: cum se deschide ceva nou, cum dau buluc să cumpere lucruri și să-și dea check in. Îmi pare rău pentru acești angajați minunați care au rămas fără loc de muncă, probabil se vor angaja la Mega Image-ul deschis lângă noi”, spune acesta.

Șefii Mega Image spun că vor remedia problema în cel mai scurt timp. „În viitorul apropiat, vom construi un nou magazin Mega Image, care să bage în faliment magazinul Mega Image care a falimentat magazinul Mega Image. Vom reveni mai puternici, o să vedeți”, au declarat aceștia.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Luchian
25 iunie 2015 17:15
Citește mai mult despre: Bucuresti concurenta faliment Mega Image

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult