Un mall din Bucureşti a dat lovitura! A înlocuit food court-ul cu un spaţiu de grătare

Dacă n-ai mai fost de mult în Mega Park Plaza Palace, în cartierul Colentina, pregăteşte-te să ai o surpriză! Îndrăgitul mall bucureştean face furori printre clienţi după decizia şocantă de a înlocui food court-ul cu un spaţiu pentru grătare.

„Am observat că majoritatea clienţilor noştri erau sătui de fast-fooduri şi împinge-tava. În weekenduri, mai ales, etajul cu restaurante era pustiu”, spune Deceneu Petrescu, directorul Mega Park Plaza Palace Group. „Atunci ne-am întrebat: ce-i place românului? Să facă un grătar cinstit, bineînţeles. Am eliberat etajul, am pus nişte copăcei în ghiveci, mochetă care imită iarba, difuzoare cu manele… Şi bineînţeles, am oprit aerisirea, ca să se bucure omu’ de fumul lui.”

„În plus, începând de azi, accesul în zona cu grătare va fi permis şi cu maşina, fiindcă nimic nu se compară cu experienţa unui picnic pe o capotă de Dacie”, a adăugat Petrescu.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Vasile
13 noiembrie 2016 12:15
Citește mai mult despre: fast food gratar iarba verde mall mancare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult