​Un mall din Bucureşti propune un loc de joacă pentru bărbaţii care vin cu femeia la shopping

“Doamna Mirela Georgescu este rugată să vină să-şi ridice soţul de la ţarcul cu mingiuţe”. Acest anunţ a devenit realitate într-un mall din România, care a decis să înfiinţeze un loc de joacă pentru bărbaţii care au fost târâţi de partenera de viaţă la shopping.

“E o idee perfectă. Nu mai stau în faţa magazinului cu poşeta în mână, aşteptând să probeze ea 40 de rochiţe, deşi ştie foarte bine că nu va cumpăra niciuna, pentru că noi am venit de fapt până la supermarketul din mall să ne luăm nişte detergent de vase”, declară fericit Decebal Popescu, din Bucureşti.

“Soţia mă lasă frumos la locul de joacă, mi se pune o etichetă la mână ca să nu mă piardă, mă descalţ şi intru în ţarc. Acolo mă întâlnesc uneori şi cu prietenii şi ne hârjonim până cădem laţi de oboseală”, a mai spus Decebal Popescu, bărbat fericit că nu mai face varice prin faţa magazinelor, aşteptând soţia.

Bărbaţilor care nu se pot bucura de serviciile noului ţarc de joacă li se recomandă să-şi sfătuiască partenera să-şi facă cont pe Flipster şi să facă schimb de haine cu alte femei, pentru ca ei să nu mai stea aiurea prin faţa magazinelor.

1 august 2014 12:08
Citește mai mult despre: flipster haine schimb

Alte articole

Vezi mai mult