Cunoscutul manelist bugetar Fane de la ANAF dă lovitura din nou! Cea mai recentă piesă a sa, "Aşa sunt zilele mele, una bună, zece libere", face furori în cluburile deţinute de stat.

zilelemele_bugetari.jpg
"Pe scurt, e o poveste reală, de viaţă. Aşa sunt zilele noastre, ale tuturor: una bună, când stai la birou şi te joci Solitaire, şi zece libere, când stai acasă şi te joci Solitaire", explică interpretul, care tocmai a înregistrat varianta de studio a piesei împreună cu Taraful Poştei Române şi câţiva primari de sector.

"Sigur că melodia şi o parte din versuri sunt furate de la un manelist privat, dar nu aşa funcţionează totul?", adaugă Geany Taxă, membru al Clanului Funcţionarilor şi impresarul cântăreţului.

"E nebunie mare, frate! Se stă şi câte şase ore la coadă la intrare. Mai ales că clubul lucrează doar vinerea, între 8 şi 16.30", spune un fan al manelelor bugetare.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Monday, 05.08.2019 18:49 Monden

National Cinematografic