Cunoscutul manelist bugetar Fane de la ANAF dă lovitura din nou! Cea mai recentă piesă a sa, "Aşa sunt zilele mele, una bună, zece libere", face furori în cluburile deţinute de stat.

zilelemele_bugetari.jpg
"Pe scurt, e o poveste reală, de viaţă. Aşa sunt zilele noastre, ale tuturor: una bună, când stai la birou şi te joci Solitaire, şi zece libere, când stai acasă şi te joci Solitaire", explică interpretul, care tocmai a înregistrat varianta de studio a piesei împreună cu Taraful Poştei Române şi câţiva primari de sector.

"Sigur că melodia şi o parte din versuri sunt furate de la un manelist privat, dar nu aşa funcţionează totul?", adaugă Geany Taxă, membru al Clanului Funcţionarilor şi impresarul cântăreţului.

"E nebunie mare, frate! Se stă şi câte şase ore la coadă la intrare. Mai ales că clubul lucrează doar vinerea, între 8 şi 16.30", spune un fan al manelelor bugetare.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Monday, 05.08.2019 18:49 Monden

National Cinematografic