Apusul unei ere! Vlăduţ de la Bolintin, un celebru manelist din nordul judeţului Giurgiu, anunţă că se retrage din showbiz după ce i-au murit toţi duşmanii.

Interpretul spune că şi-a pierdut inspiraţia, că el nu vrea să cânte altfel decât din suflet şi că ar putea reveni pe scenă doar în momentul în care reuşeşte să-şi facă duşmani noi. "Asta va fi complicat, pentru că eu sunt o fire foarte împăciuitoare", spune Vlăduţ de la Bolintin.

manelistseretrage.jpg
"Oricum n-aveam mulţi duşmani. Câţiva interlopi din oraş şi poştaşul. Ei bine, cu acesta din urmă m-am împăcat, iar interlopii respectivi şi-au găsit, rând pe rând, sfârşitul: unii de sabie, alţii de bătrâneţe, alţii chiar de ciudă, cum profeţisem în melodiile mele. Am fost răvăşit când m-au sunat de la spital să-mi spună că ultimul meu duşman a plecat la Domnul", adaugă, cu tristeţe, manelistul.

"Acum, parcă toată lumea mă priveşte cu respect, nimeni nu vrea să-mi poarte duşmănie, ceea ce se reflectă în energiile mele creatoare."


Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Wednesday, 18.12.2019 12:59 Monden

National Cinematografic