Apusul unei ere! Vlăduţ de la Bolintin, un celebru manelist din nordul judeţului Giurgiu, anunţă că se retrage din showbiz după ce i-au murit toţi duşmanii.

Interpretul spune că şi-a pierdut inspiraţia, că el nu vrea să cânte altfel decât din suflet şi că ar putea reveni pe scenă doar în momentul în care reuşeşte să-şi facă duşmani noi. "Asta va fi complicat, pentru că eu sunt o fire foarte împăciuitoare", spune Vlăduţ de la Bolintin.

manelistseretrage.jpg
"Oricum n-aveam mulţi duşmani. Câţiva interlopi din oraş şi poştaşul. Ei bine, cu acesta din urmă m-am împăcat, iar interlopii respectivi şi-au găsit, rând pe rând, sfârşitul: unii de sabie, alţii de bătrâneţe, alţii chiar de ciudă, cum profeţisem în melodiile mele. Am fost răvăşit când m-au sunat de la spital să-mi spună că ultimul meu duşman a plecat la Domnul", adaugă, cu tristeţe, manelistul.

"Acum, parcă toată lumea mă priveşte cu respect, nimeni nu vrea să-mi poarte duşmănie, ceea ce se reflectă în energiile mele creatoare."


beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Wednesday, 18.12.2019 12:59 Monden

National Cinematografic