Un manelist și-a întrerupt concertul după ce un spectator a scuipat semințele în mână, nu pe jos

Tot mai mulți artiști se plâng de incultura sau chiar nesimțirea spectatorilor, ajungând chiar să-și oprească concertele. Ultimul care s-a revoltat și a decis să-și oprească concertul este un manelist. Motivul? Un nesimțit care mânca semințe și, în loc să scuipe cojile pe jos, ca toți ceilalți spectatori, le scuipa în mână, ca să nu facă mizerie pe jos.

”Ce faci, frățică, te dai decent la concertul meu?”, a răbufnit manelistul. ”Eu nu pot să cânt în fața cuiva care nu scuipă semințele ca un boss de boss. Un concert de manele fără covor de semințe pe jos e ca nunta fără lăutari și fără bani. Gata, eu plec!” Deși ceilalți spectatori au aruncat imediat cu bani spre manelist, sperând să-l întoarcă, acesta a fost de neînduplecat.

Nesimțitul care a provocat iritarea manelistului a fost imediat identificat și luat la șuturi de cei prezenți. ”Cu greu am reușit să-i deschidem pumnul, ca să lase semințele pe jos, cum e normal”, a povestit un martor. ”Și ce a făcut el n-a fost un accident, că i-am găsit în buzunare cornete în care scuipase cojile de semințe, deci a făcut de mai multe ori nesimțirea asta. Ce țăran!”

Scris de Calin
20 septembrie 2016 15:09
Citește mai mult despre: manele seminte

Alte articole

Vezi mai mult