Un martor al lui Iehova a învăţat să necheze ca să poată merge din uşă în uşă în Strehaia

Orice e posibil când ai credinţa în suflet! Onufrie Rîuleţ, un adept înflăcărat al Martorilor lui Iehova, a învăţat să necheze şi să fornăie ca să poată merge din uşă în uşă în Strehaia. Cu puţin efort, acesta îşi foloseşte acum nările puternice ca să-i convertească pe ocupanţii caselor din localitate.

“Dacă în alte oraşe eram întâmpinaţi cu căldură, la Strehaia nu reuşeam să convingem pe nimeni să stea de vorbă câteva minute despre domnul Isus”, mărturiseşte martorul lui Iehova. “Sunam la uşă şi, inevitabil, ne deschidea calul, care nu înţelegea nimic din ce-i povesteam. Doar se uita la noi cu ochii ăia mari şi scormonea cu copita în preşul de la uşă.”

“Atunci m-am hotărât să învăţ să nechez, ca să-i pot ajuta şi pe bieţii strehăieni să se mântuiască! Am făcut cursuri cu cei mai buni cai din sudul ţării”, adaugă Rîuleţ.

Astăzi, martorul lui Iehova poate discuta lejer cu armăsari, iepe şi mânji deopotrivă. “Toate uşile din Strehaia ni se deschid. Localnicii sunt foarte blânzi şi receptivi, poţi să-i tragi chiar şi de coamă sau să-i ţesăli în timp ce le vorbeşti despre judecata de apoi.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
25 iunie 2015 13:06

Alte articole

Vezi mai mult