Un membru de la Carla’s Dreams a fost confundat cu un ștrumf beat: ”Era albastru și mergea în patru labe”

Gena de moldovean l-a adus într-o situație penibilă pe unul din membrii Carla’s Dreams. După o beție cruntă, acesta și-a văzut liniștit de drumul spre casă și s-a târât în patru labe printr-un parc prin care știa el o scurtătură, dar ghinionul a făcut să fie oarecum recunoscut. Doar oarecum, pentru că a fost confundat cu un ștrumf beat, nu recunoscut drept membru Carla’s Dreams.

”Băi, am găsit un ștrumf beat!!!”, a urlat extrem de încântat bărbatul care l-a reperat în boscheți pe membrul Carla’s Dreams. Doar că, în timp ce se îndrepta spre el, ca să-l pozeze de aproape, să-i arate fiului său că ștrumfii sunt reali, a realizat dezamăgit că chestia din boscheți nu era un ștrumf, ci un om albastru la față și beat rangă.

”Era noapte și am văzut ceva albastru care mergea în patru labe prin boscheți, care erau șansele să nu fie un ștrumf beat acolo?”, se întreabă ghinionistul. ”Dar era doar unul cu fața albastră de la băutură, care am înțeles c-ar fi ceva cântăreț. Sincer, habar n-am ce-i aia sau ăla Carla’s Dreams, dar pe ștrumfi normal că-i știu. Credeam că am dat peste o vedetă, un ștrumf pe care-l știe toată lumea, dar din păcate era doar un căcat de cântăreț.”

Scris de Calin
8 decembrie 2017 19:12
Citește mai mult despre: betiv carla's dreams strumf

Alte articole

Vezi mai mult