Un meteorolog a luat șpagă ca să mintă că va fi soare și frumos la Electric Castle

Ireal! Un meteorolog a avut tupeul să anunțe în cadrul rubricii meteo de la o importantă televiziune din România că la Electric Castle va fi soare și frumos anul acesta. Ba chiar a insistat că nu va fi nici măcar o secundă de ploaie în cele cinci zile ale festivalului, afirmație care frizează imposibilul.

Afirmația lui a atras imediat atenția unui procuror DNA. „Mă uitam la prognoza meteo de la TV și nu-mi venea să cred ce aud: că va fi soare și frumos la Electric Castle. Am crezut că e un program de stand-up comedy, dar nu, era chiar rubrica meteo. Și-am înțeles imediat că e vorba de ceva necurat la mijloc“, a spus acesta.

Invitat la sediul DNA și confruntat de procuror, meteorologul n-a avut încotro și a recunoscut în cele din urmă că a luat șpagă ca să anunțe că va fi soare și frumos la Electric Castle. Pentru că și-a recunoscut fapta, dar și pentru că oricum nimeni nu l-a crezut când a spus că nu va ploua la Electric Castle, meteorologul a scăpat doar cu o amendă, dar și confiscarea șpăgii primite.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
7 iulie 2022 08:16
Citește mai mult despre: DNA Electric Castle spaga

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult