Un miliardar din Berceni a murit și a lăsat în urmă o avere colosală: sute de Giga de internet și minute internaționale!

Patru familii se bat pe averea miliardarului Emil Postolescu, un pensionar din Berceni care a strâns sume colosale din ’89 încoace pentru că, efectiv, nu a mai trebuit să cheltuiască niciun leu. Imediat după revoluție, acesta s-a lansat în afaceri cu statul, respectiv și-a scos certificat de handicapat, certificat de revoluționar și a ieșit și la pensie anticipat, pe caz de boală.

„Nea Emil n-a mai plătit pentru ceva din 1992. Totul era subvenționat pentru el, ce nu era primea gratis de la ajutoare, de la primărie, de la partide unde promitea că va vota cu ei. Tot ce-a câștigat a investit în minute de telefon ca să poată să-și sune nepoții și să-i certe că nu-i mai vizitează”, a povestit avocatul răposatului într-o intervenție telefonică la B1.

Bătrânul suna, în medie, cam 6 ore pe zi nepoții, copiii, rudele până la gradul IV și le spunea cât de greu o duce, cum toți fură în țara asta și cum nu ne mai facem bine. „În acest timp a acumulat ofertă peste ofertă de cartelă, că moșul era și zgârcit, n-a avut abonament. El a fost primul român care a avut cartelă Connex Kamarad, cu 600 de minute la un cent. Acum pe acea cartelă s-au acumulat sute de giga de net, minute internaționale, MMS-uri gratuite să-ți ajungă o viață întreagă, adică 8 bucăți”.

Scris de Ef
23 octombrie 2018 15:10
Citește mai mult despre: cartela mega minute

Alte articole

Vezi mai mult