Cine a spus că nu mai există filantropi adevăraţi? Eusebiu Mavrocordat, un miliardar excentric din Capitală, a decis să le facă viaţa mai frumoasă concetăţenilor în cel mai surprinzător mod posibil.

Asumându-şi o cheltuială considerabilă, magnatul a închiriat pe termen nelimitat toate trotinetele electrice din Bucureşti şi le-a ascuns într-un loc neprecizat pentru se asigura că niciun cretin nu le va mai folosi vreodată pe străzile oraşului.

trotinete_bucuresti_miliardar.jpg

"Înainte de a fi miliardar, sunt bucureştean", a comentat magnatul. "Credeţi că, doar pentru că am şofer şi Rolls Royce, pe mine nu mă scoate din sărite oligofrenul ăla cu trotineta care face zilnic slalom pe Magheru, călare pe linia continuă, cu căştile în urechi ca ultimul trepanat?"

Chiar în acest moment, angajaţii filantropului ridică sute de trotinete verzi, iar foarte curând niciun astfel de vehicul nu va mai pune în pericol viaţa şi bunăstarea localnicilor.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Friday, 20.09.2019 16:19 Monden

National Cinematografic