Cel mai recent scandal de canibalism divizează societatea buzoiană! Sandu Agrigoroaiei, un şomer de 40 de ani, a fost numit de presa locală "Moldoveanul care şi-a mâncat doi vecini". Acesta se apără vehement în faţa acuzaţiilor, susţinând că Buzăul nu a făcut niciodată parte din Moldova şi, implicit, el nu e moldovean.

moldobuzau-neaga.jpg
"Moldoveanul domiciliat în strada Ştefan cel Mare din Buzău şi-a ucis şi consumat cei doi vecini într-o manieră deosebit de barbară: pe unul l-a făcut pateu, pe altul pâine, iar ulterior a mâncat pateul pe pâine", spune agentul de poliţie Decebal Popescu. "În momentul în care a fost ridicat, Agrigoroaiei a devenit violent, urlând din răsputeri 'Pi şini faşeţi voi moldovan, uăi?' şi lovindu-i pe colegii mei cu o sârmă."

Vestea bună, potrivit locuitorilor din oraş, e că presupusul canibal a intrat în greva foamei până când procurorii vor renunţa la acuzaţiile că ar fi moldovean.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Tuesday, 03.10.2017 16:29 Monden

National Cinematografic