Un mucenic rar, în formă de 7, s-a vândut la licitație cu 174.000 euro

Este iar acea perioadă a anului în care mucenicii sunt mai importanți decât o discuție reală cu familia despre problemele concrete care nasc tensiuni în cadrul relațiilor interpersonale de lungă durată. Iar mucenicii sunt izvor de știri pe toate ziarele pentru care informarea publicului e prioritatea numărul unu, motiv pentru care dau sute de mii de articole despre „cea mai bună rețetă de mucenici”.

În acest context licitația organizată de Artmark în care s-a vândut un mucenic ieșit greșit din cuptor în formă de 7 nu de 8 a stârnit interes imediat. Un astfel de caz are loc o dată la câteva secole, ultimul mucenic în această formă fiind menționat în cronica lui Macarie, la 1489. Obiectul a fost adjudecat pentru suma de 174.000 de euro de către o persoană care a dorit să-și păstreze anonimatul.

Ce se știe din tradiția populară despre acest misterios mucenic în formă de 7 este că are puteri magice, logic, și că poate scoate argintul viu din oameni și dezlega cununiile. Este legat de cifra magică, 7, care este numărul real al zodiilor de pe pământ înainte ca kabala iudeo-masonică să manipuleze și să subjuge mental întreaga omenire inventânt zodii noi, cu numărul satanic 12.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

3 martie 2021 11:55
Citește mai mult despre: licitatie mucenic

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult