Nesăbuință inexplicabilă a unui muncitor bucureștean, care a tras o căzătură zdravănă de pe schela pe care lucra după ce curiozitatea l-a împins să se uite prin geam. Ghinionul a făcut ca dincolo de geam să se afle Loredana nemachiată. Și nu doar că era nemachiată, dar Loredana a și făcut ”Bau!” către muncitor, astfel că spaima acestuia a fost totală și căzătura inevitabilă.

cazutdepeschela_loredana.jpg Singurul noroc al bietului muncitor este că schela nu se afla foarte sus, așa că s-a putut ridica imediat după ce-a căzut și a luat-o la fugă. Deși a vrut să dea în judecată firma pentru care lucrează pentru că a fost expus unei imagini înfiorătoare în timpul programului, un avocat i-a explicat că e vina lui că s-a uitat dincolo de geam, deci nu are nicio șansă să câștige un eventual proces.

Loredana, în schimb, a ieșit relativ câștigată din acest incident. Vedeta a luat mistria de pe jos și și-a pus pe față materialul din găleata muncitorului, acoperindu-și astfel parțial denivelările feței. Iar în prezent se chinuie să afle cum funcționează betoniera, că vrea să-și mai facă câteva găleți de machiaj, că are nevoie de ele pentru finalizarea machiajului de pe față.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Wednesday, 09.01.2019 19:23 Monden

National Cinematografic