Nesăbuință inexplicabilă a unui muncitor bucureștean, care a tras o căzătură zdravănă de pe schela pe care lucra după ce curiozitatea l-a împins să se uite prin geam. Ghinionul a făcut ca dincolo de geam să se afle Loredana nemachiată. Și nu doar că era nemachiată, dar Loredana a și făcut ”Bau!” către muncitor, astfel că spaima acestuia a fost totală și căzătura inevitabilă.

cazutdepeschela_loredana.jpg Singurul noroc al bietului muncitor este că schela nu se afla foarte sus, așa că s-a putut ridica imediat după ce-a căzut și a luat-o la fugă. Deși a vrut să dea în judecată firma pentru care lucrează pentru că a fost expus unei imagini înfiorătoare în timpul programului, un avocat i-a explicat că e vina lui că s-a uitat dincolo de geam, deci nu are nicio șansă să câștige un eventual proces.

Loredana, în schimb, a ieșit relativ câștigată din acest incident. Vedeta a luat mistria de pe jos și și-a pus pe față materialul din găleata muncitorului, acoperindu-și astfel parțial denivelările feței. Iar în prezent se chinuie să afle cum funcționează betoniera, că vrea să-și mai facă câteva găleți de machiaj, că are nevoie de ele pentru finalizarea machiajului de pe față.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Wednesday, 09.01.2019 21:23 Monden

National Cinematografic