Când alții împodobesc bradul, Loredana se despodobește de stratul gros de machiaj de pe față. Odată cu încheierea ultimului sezon din ”Vocea României”, Loredana și-a chemat muncitorul personal și l-a rugat să-i îndepărteze cu dalta machiajul de pe față. Numai că acesta, neatent, a julit-o destul de rău pe vedeta ProTV.

loredana_dalta_muncitor.jpg Și cum un necaz nu vine niciodată singur, o bucată mare de machiaj a sărit de pe fața Loredanei într-un cameraman, care a căzut și s-a lovit destul de tare. În plus, în cădere, a tras și camera după el, deteriorând-o, ceea ce înseamnă o pagubă de câteva zeci de mii de euro.

”Nu e vina mea, ci a muncitorului”, a încercat să se apare Loredana. ”Pur și simplu a uitat să pună semnul cu «Atenție, cad bucăți de machiaj! Păstrați o distanță de minim 10 metri!» Dacă o făcea, cameramanul n-ar mai fi pățit nimic.”

Și, bineînțeles, experiența Loredanei trebuia să aibe o continuare nefericită. Basculanta care trebuia să ridice molozul rezultat după demachiere a făcut pană și n-a mai ajuns la timp, așa că Loredana a fost și amendată pentru depozitarea molozului în spațiu neadecvat.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Calin | Monday, 19.12.2016 12:20 Monden

National Cinematografic