Când alții împodobesc bradul, Loredana se despodobește de stratul gros de machiaj de pe față. Odată cu încheierea ultimului sezon din ”Vocea României”, Loredana și-a chemat muncitorul personal și l-a rugat să-i îndepărteze cu dalta machiajul de pe față. Numai că acesta, neatent, a julit-o destul de rău pe vedeta ProTV.

loredana_dalta_muncitor.jpg Și cum un necaz nu vine niciodată singur, o bucată mare de machiaj a sărit de pe fața Loredanei într-un cameraman, care a căzut și s-a lovit destul de tare. În plus, în cădere, a tras și camera după el, deteriorând-o, ceea ce înseamnă o pagubă de câteva zeci de mii de euro.

”Nu e vina mea, ci a muncitorului”, a încercat să se apare Loredana. ”Pur și simplu a uitat să pună semnul cu «Atenție, cad bucăți de machiaj! Păstrați o distanță de minim 10 metri!» Dacă o făcea, cameramanul n-ar mai fi pățit nimic.”

Și, bineînțeles, experiența Loredanei trebuia să aibe o continuare nefericită. Basculanta care trebuia să ridice molozul rezultat după demachiere a făcut pană și n-a mai ajuns la timp, așa că Loredana a fost și amendată pentru depozitarea molozului în spațiu neadecvat.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Monday, 19.12.2016 12:20 Monden

National Cinematografic