Un nabab şi-a blocat locul de parcare cu o ladă de Moët

Săracilor! Obiceiul blocării locului de parcare cu un PET sau cu ceva gunoi găsit pe stradă a fost dus la un nou nivel în București, unde în fața unui loc de parcare a apărut o ladă de Moët. Șmecherul care a făcut acest lucru spune că ”M-am dus până la un magazin să-mi iau terină de sturion și m-am gândit că în timpul ăsta mi se răcește și șampania cum trebuie. N-am avut altceva prin mașină. Ce era să las? Ghiulul? Telefonul?”.

Până să se întoarcă, nu i-a ocupat nimeni locul de parcare, dar chiar și cu locul de parcare salvat, tot au apărut conflicte. Când s-a întors, acesta a găsit cutia desfăcută, goală și cu un pietroi în ea. Vecinii bogătanului spun că așa era lada de Moët, era goală și ca să nu o ia vântul au pus ei un pietroi: ”Și ar trebui să dea și el măcat un pachet de țigări la faza asta”, spun vecinii.

Cei de la Poliția Locală spun că obiceiul ”rezervării” locurilor de parcare este ilegal și că i-au confiscat și ei vreo 2 sticle șmecherului, dar au fost nevoiți să revină cu ele și să-l roage pe bogat să le desfacă, pentru că ei încercaseră cu un tirbușon, dar le-a sărit dopul cu el și li s-a înfipt în caschetă.

Scris de TNR
21 decembrie 2019 09:12
Citește mai mult despre: parcare

Alte articole

Vezi mai mult