Un navetist şi-a mutat domiciliul pe personalul 15195: „Petrec mai mult timp în tren decât acasă”

Un navestit care face de cinci ori pe săptămână drumul Olteniţa-Bucureşti şi retur a decis să intre în legalitate. Pentru că petrece mult mai mult timp în tren decât acasă, mai ales în perioada asta, când zăpezile au făcut ca întârzierile efectiv să explodeze, olteniţeanul a luat decizia firească de a-şi schimba domiciliul pe personalul 15195.

„Am vorbit cu naşu’, a fost foarte de treabă şi a acceptat să mă ia în spaţiu într-unul din vagoanele de care este responsabil”, povesteşte olteniţeanul. „Am făcut dovada la poliţie cu abonamentul CFR că locuiesc acolo, iar restul a fost o simplă formalitate. De aici încolo, locuiesc oficial în personalul Olteniţa-Bucureşti.”

Olteniţeanul a intrat în legalitate chiar la fix, pentru că numai azi poliţiştii au amendat sute de români blocaţi încă de ieri în trenurile CFR, pe motiv că nu aveau nici domiciliu, nici viză de flotant în trenurile în care practic locuiesc. „Vom verifica toate trenurile, cei cu domiciliul în altă parte vor fi fără excepţie amendaţi”, a avertizat plutonierul Robert Acrişor.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
27 ianuarie 2014 10:01

Alte articole

Vezi mai mult