De data asta au sărit calul! Doi polițiști rău intenționați au amendat un biet cetățean care își plimba regulamentar grătarul. Și de parcă amenda nu era de ajuns, unul dintre polițiști a scos un borcan de muștar din buzunar și a mâncat toți micii de pe grătar, un gest în mod evident sfidător.

plimbapatrupedul.jpg ”Chiar nu înțeleg de ce m-au amendat”, s-a plâns victima. ”Aveam declarația făcută, grătarul meu este patruped, nu sare la oameni, nu latră - doar sfârâie puțin, dar abia se aude asta. Și-l mai țineam și-n lesă. Aș fi fost dispus chiar să împart micii cu ei, dar nu, au vrut ei să-i mănânce pe toți. Un abuz evident din partea polițiștilor.”

Victima se gândește că dacă ar fi avut norocul să dea peste niște polițiști vegani această nenorocire nu i s-ar fi întâmplat. Rămâne însă cu consolarea că polițiștii nu s-au atins de frigiderul pe care îl plimba în lesă.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Friday, 01.05.2020 13:07 Monden

National Cinematografic