Un pensionar care dorea să cumpere pe mercador.ro, supărat că nu găseşte butonul de aşezat la coadă

Un român trecut bine de vârsta pensionării susţine că deşi posibilităţile financiare i-ar permite să cumpere diverse lucruri de pe Mercador.ro, îi este imposibil, pentru că nu găseşte butonul de aşezat la coadă.

„Eu am o educaţie, şi nu pot să mă bag aşa, în faţa cuiva. Mai ales când ştiu că pe Mercador sunt simultan foarte multe persoane, care poate sunt deja înscrise să cumpere produsul pe care îl ţintesc şi eu”, susţine Viorel G, pensionar bucureştean.

Pensionarul declară că acum avem de toate, însă toţi sunt lipsiţi de respect, îmbulzindu-se la orice ofertă. „Dacă s-ar vedea al câtelea eşti la coadă, ar fi mult mai simplu. Aşa, să cumperi direct, fără niciun fel de procedură clară, mi se pare nepoliticos. Am văzut că nepotul meu îşi cumpără fără nicio jenă ba un telefon, ba laptop şi aşa mai departe. Nu l-am văzut să stea la coadă o singură dată!”, declară supărat pensionarul.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

28 octombrie 2013 13:10

Alte articole

Vezi mai mult