Un polițist a plantat cu mâna lui boscheții unde va sta ascuns peste 20 de ani

Ecologist și vizionar. Asta se poate spune despre agentul de poliție Robert Acrișor, care a plantat azi boscheții în care speră să stea ascuns cu radarul peste 20 de ani. Polițistul s-a gândit la toate și a plantat două rânduri de boscheți: unul la șosea, de unde să pândească, și unul mai ferit, unde să-și facă nevoile.

El spune că boscheții din ziua de azi nu sunt gândiți să satisfacă nevoile polițistului modern. „Nu doar eu, dar și mulți alți colegi s-au plâns că n-au încotro și ajung să-și facă nevoile în boscheții din care pândesc. Și, credeți-mă, nu e deloc plăcut să pândești ținându-ți respirația, avem și noi nevoie de condiții decente de igienă. Cu asta în minte eu am plantat două rânduri de boscheți“, a spus polițistul.

El s-a lăudat că a acoperit din resurse proprii plantarea boscheților și îi încurajează și pe alți colegi să facă la fel. „Mi-a luat cinci minute să scot de la un șofer 100 de euro: 90 de euro i-am băgat în buzunar, iar 10 i-am investit în plantarea boscheților. Parte din șpaga pe care o luăm de la șoferi trebuie investită în viitor, sper ca tot mai mulți colegi să înțeleagă asta“, spune Robert Acrișor.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
24 ianuarie 2022 13:08
Citește mai mult despre: boscheţi politist spaga

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult