Un polițist care păzea o școală a fost confundat cu un elev și pus să dea Bacul

Umilință fără margini trăită de un polițist bucureștean. Acesta avea misiunea să asigure paza și ordinea la o școală în care se ține examenul de Bacalaureat, dar un ghinion teribil l-a făcut să trăiască probabil cea mai umilitoare zi din viața lui.

Polițistul și-a scăpat chipiul pe jos chiar în momentul în care trecea directorul școlii pe-acolo. Rămas fără chipiu, polițistul a fost confundat de director cu un elev și obligat să intre în clasă. Degeaba a încercat polițistul să cheme prin stație câțiva colegi polițiști ca să-l salveze, că nimeni nu i-a răspuns, de frică probabil să nu fie la rândul lor puși să dea Bacul.

A ajuns în sala de clasă, iar acolo i s-a pus o foaie în față și a fost anunțat că urmează să dea proba scrisă la limba română, moment în care bietul polițist a leșinat. A fost însă trezit cu apă rece și palme de profesorii din comisie și i s-a pus pixul în mână. S-au anunțat apoi subiectele, moment în care polițistul a leșinat a doua oară. Dar a fost trezit și de această dată, prin același procedeu.

Bietul polițist a scăpat de tortură abia după mai bine de o oră, când într-un moment de neatenție al profesorilor din comisie a reușit să sară pe geam, cu toate că se afla la etajul doi. S-a ales cu o luxație la picior, dar nici nu se compară cu tortura trăită în sala de clasă, după cum cu sinceritate recunoaște polițistul.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
28 iunie 2021 08:16
Citește mai mult despre: BAC polițist

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult