Un poliţist DIICOT dezvăluie: “Bucegii sunt acoperiţi cu cocaină încă de astă iarnă!”

Când credeam că povestea drogurilor de pe Litoral nu are cum să se mai complice, un om al legii propune o ipoteză şocantă! Potrivit lui Aurel, agent DIICOT, pachetele de cocaină din Deltă şi de la mare ar avea rolul să ne distragă atenţia de la marea captură: stratul gros de praf alb de pe crestele munţilor.

„Am fost recent pe Valea Prahovei în timpul liber şi nu mi-a venit să-mi cred ochilor. Munţii erau, practic, acoperiţi cu cocaină! Încă de la Câmpina se vedea cu ochiul liber, şi totuşi nimeni nu s-a sesizat, probabil toţi colegii mei au muşcat momeala cu cocaina de la mare”, spune Aurel. „În unele zile, vârfurile acoperite cu cox se văd chiar şi de la Bucureşti, dar şefii mei tac mâlc.”

„Amploarea operaţiunii e halucinantă. În gară la Sinaia şi la Buşteni erau sute de oameni cu rucsacuri şi trolere, probabil burduşite de droguri. Am solicitat întăriri, mi-au râs în nas. Cine ştie până unde ajunge conspiraţia!”, adaugă poliţistul.

În ritmul în care cocaina din vârful Bucegilor e culeasă de cărăuşii cartelurilor, până în iunie-iulie abia dacă vor rămâne câteva grămăjoare de cocaină în văile umbrite ale masivului, avertizează agentul Aurel.

Scris de Vasile
11 aprilie 2019 08:04
Citește mai mult despre: cocaina mare munte

Alte articole

Vezi mai mult