Dornic să atingă o treaptă şi mai înaltă a futilităţii, un popă din Slobozia lansează un nou trend în combaterea secetei şi a temperaturilor extreme! În locul tradiţionalei plimbări cu crucea şi a rugăciunilor la Dumnezeu, părintele Onufrie a lansat, în această dimineaţă, o petiţie online pentru ploaie, care a fost semnată deja de 7400 de enoriaşi.

popa_la_calculator.jpg
“Sigur că orice metodă complet inutilă e bună la vremea ei, însă uneori trebuie să modernizezi frecţia la piciorul de lemn. Think outside the box, man! Tehnologia pătrunde în vieţile oamenilor, iar sfânta Biserică trebuie s-o îmbrăţişeze, nu să i se opună. Petiţia online e tot o formă de rugăciune, însă are potenţial de viralitate şi un reach mult mai bun”, a comentat preotul slobozean, care este şi fondatorul grupului de facebook “Creştini pentru precipitaţii” şi creatorul hashtagului #dădoamnesăplouă.

Eforturile părintelui Onufrie de a face ceva complet irelevant pe internet par să dea roade, spun autorităţile. “La scurt timp după publicarea petiţiei ‘Cerem ploaie la Slobozia URGENT’, în oraş s-au înregistrat 46 de grade iar umiditatea din aer tinde spre zero. Ar fi reuşit asta cu o banală rugăciune pentru ploaie? Nu prea cred”, a scris pe Facebook un localnic entuziasmat.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Tuesday, 08.08.2017 12:40 Monden

National Cinematografic