Dornic să atingă o treaptă şi mai înaltă a futilităţii, un popă din Slobozia lansează un nou trend în combaterea secetei şi a temperaturilor extreme! În locul tradiţionalei plimbări cu crucea şi a rugăciunilor la Dumnezeu, părintele Onufrie a lansat, în această dimineaţă, o petiţie online pentru ploaie, care a fost semnată deja de 7400 de enoriaşi.

popa_la_calculator.jpg
“Sigur că orice metodă complet inutilă e bună la vremea ei, însă uneori trebuie să modernizezi frecţia la piciorul de lemn. Think outside the box, man! Tehnologia pătrunde în vieţile oamenilor, iar sfânta Biserică trebuie s-o îmbrăţişeze, nu să i se opună. Petiţia online e tot o formă de rugăciune, însă are potenţial de viralitate şi un reach mult mai bun”, a comentat preotul slobozean, care este şi fondatorul grupului de facebook “Creştini pentru precipitaţii” şi creatorul hashtagului #dădoamnesăplouă.

Eforturile părintelui Onufrie de a face ceva complet irelevant pe internet par să dea roade, spun autorităţile. “La scurt timp după publicarea petiţiei ‘Cerem ploaie la Slobozia URGENT’, în oraş s-au înregistrat 46 de grade iar umiditatea din aer tinde spre zero. Ar fi reuşit asta cu o banală rugăciune pentru ploaie? Nu prea cred”, a scris pe Facebook un localnic entuziasmat.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Tuesday, 08.08.2017 10:40 Monden

National Cinematografic