Chiar şi cei mai stoici dintre noi cedează ispitei uneori! Pafnutie Nicolae, un cunoscut pustnic din Munţii Şureanu care trăia de mai bine de un deceniu numai cu rădăcini şi scoarţă de copac, a coborât astăzi într-un sat din zonă pentru a se lăuda că e vegan.

pustnicul_vegan.jpg

"De când mănânc rădăcini şi coajă de mesteacăn, mă trezesc parcă cu mai multă energie dimineaţa, pot să alerg kilometri întregi în căutare de mai multe rădăcini şi coajă de mesteacăn", a precizat sihastrul, uimindu-i pe săteni cu tonusul său incredibil.

"Uneori mă gândesc că mă fac vinovat de păcatul trufiei, dar gândiţi-vă câte alte păcate reuşesc să evit mulţumită dietei pe bază de plante", a adăugat pustnicul Pafnutie, deşi absolut nimeni nu îl întrebase.

Câteva ore mai târziu, câţiva localnici iritaţi, înarmaţi cu torţe şi furci, au reuşit să convingă pustnicul să se întoarcă în vârful muntelui pentru a beneficia din plin de toate avantajele stilului său de viaţă armonios.


beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Saturday, 07.09.2019 11:15 Monden

National Cinematografic