Un redactor al tabloidului Click! a fost exmatriculat din clasa a III-a

Un redactor al tabloidului Click! riscă să-şi piardă locul de muncă după ce a fost exmatriculat de la Şcoala Generală nr. 67 din Bucureşti. Redactorul se afla în clasa a III-a, dar calificativele nici măcar mediocre obţinute în timpul anului şcolar şi atitudinea neadecvată faţă de colegi (poza fetele la baie, spunând că e paparazzi şi dădea porecle gen „piticul porno” elevilor din clasa a II-a) l-au făcut pe directorul şcolii să accepte propunerea de exmatriculare făcută de învăţătoare.

Redactorul lucra part-time la tabloid şi angajarea lui ca redactor full-time era condiţionată de absolvirea ciclului primar. Cum însă redactorul a fost exmatriculat fără să termine măcar clasa a III-a, şansele sale să continue alături de Click! sunt extrem de mici.

„Avem nişte standarde de la care nu vrem să ne abatem. Acum câteva luni, am cerut tuturor redactorilor noştri să îmi prezinte diplomele, ca să verific că au efectuate primele 4 clase primare. Cei care aveau mai puţin de 4 clase au fost trecuţi pe part-time şi continuarea colaborării cu ei a fost condiţionată de întoarcerea la şcoală şi terminarea ciclului primar”, a explicat, în exclusivitate pentru TNR redactorul-şef al tabloidului Click!.

Deşi a evitat să ne ofere un răspuns tranşant în cazul redactorului exmatriculat din clasa a III-a, redactorul-şef al tabloidului a lăsat să se înţeleagă că acesta nu va mai continua colaborarea cu tabloidul. „Nu sunt absurd, nu le cer redactorilor noştri să termine 8 clase. Ciclul primar mi se pare o condiţie rezonabilă pentru cineva care vrea să lucreze la un tabloid. Nu intru însă în detalii, tot ce pot să vă spun acum este că urmează să am o discuţie cu redactorul exmatriculat. E o problemă internă de redacţie şi chiar nu pot să vă dau mai multe detalii”, a spus acesta.

Scris de Calin
27 noiembrie 2010 10:11

Alte articole

Vezi mai mult