Un restaurant chinezesc din Capitală a fost pedepsit drastic de autorități, după ce un client a reclamat la protecția consumatorului că a descoperit un cartof în tocana de gândaci pe care o savura cu multă poftă.

chinezescgandacicartof.jpg
 
“Ronțăiam liniștit la gândacii de Colorado din tocăniță, când am simțit ceva foarte moale. Inițial am crezut că este o coropișniță mai pătrunsă sau un ochi de capră, când colo, la o privire mai atentă, mi-am dat seama că este un cartof scârbos, probabil strecurat din greșeală când au cules gândacii de Colorado de pe cartofi. Noroc că am prins repede o muscă să-mi clătesc gura, că altfel vomitam acolo, pe masă”, spune Decebal Fu Ling, clientul revoltat.
 
Patronul restaurantului a încercat din răsputeri să-l convingă pe bărbat să nu cheme autoritățile, însă fără succes. “Am vrut să-i dăm gratis un mușuroi de furnici imens, un șoarece proaspăt prins în cursă și o vată de zahăr din pânză de păianjen, să ducă și la copii, dar nu a fost loc de discuții. O să vorbesc cu bucătarii să fie mai atenți și să nu mai scape lucruri scârboase în gândaci”, a declarat acesta.Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Luchian | Saturday, 20.05.2017 15:42 Monden

National Cinematografic